.

Замена на Ganfanren Замената што може да се прилагоди на вртежниот момент за позиционирање на вртежниот момент 4 пред-дупчат шалтерски дупки на вратата на вратата на вр?

Замена на Ganfanren Замената што може да се прилагоди на вртежниот момент за позиционирање на вртежниот момент 4 пред-дупчат шалтерски

DEN 3.00

Стока
Достапно е за нарачката

Направено од пластика, долговечност, отпорна корозија, добра цврстина 4 дупки со пред-дупчење дупки. Кој било притвор на агол. Лесна интеграција и едноставна инсталација. Овде не се вклучени завртки. Направено од пластика, долговечност, отпорна корозија, добра цврстина. 4 дупки со пред-дупчење дупки. Кој било притвор на агол. Лесна интеграција и едноставна инсталација. Овде не се вклучени завртки. Изработени од пластика, долговечност, отпорна корозија, добра цврстина.4 Пред-дупчат дупки за бројачи. Plastic Color : Black Size (L X W X H) : 42 x 36 x 5mm / 1.65 x 1,42 x 0,2 инчи на графиконот : 1 парчиња за контрола на положбата за контрола Вклучува : 1. Боите може да имаат разлика како различен дисплеј, ве молиме разберете. Дозволете грешка од 1-2мм поради рачно мерење, ве молиме проверете дали не ви пречи пред да понудите.De Alta Restencia, без ES Fácil de Oxidar, Duradero.

Особините

Material:
Plastic
Color:
Black
Size(L x W x H):
42 x 36 x 5mm / 1.65 x 1.42 x 0.2 inch
Size Chart:
1 Piece Position Control Hinge:
Package Includes:
1.The colors may have difference as the different display, please understand.:
2.Please allow 1-2mm error due to manual measurement, please make sure you do not mind before you bid.:
De alta resistencia, no es fácil de oxidar, duradero. :