.

DOITOOL 15 Парчиња Загради Држач За Кутија За Складирање Контејнер Контејнер За Патување Кутија За Чување На Протези Кутија За Чистење Кутија За Натопување Држач За За?

DOITOOL 15 Парчиња Загради Држач За Кутија За Складирање Контејнер Контејнер За Патување Кутија За Чување На Протези Кутија За Чистење

DEN 344.96

Стока
Достапно е за нарачката

ПРОТЕЗА БАЊА КУТИЈА Фината изработка и едноставниот изглед ја обезбедуваат неговата практичност ПРОТЕЗА БАЊА чаша и ниска цена, и практични. СЛУЧАЈ ЗА ЗАДРЖУВАЊЕ материјалот е безбеден и , нема штета. КОНТЕЈНЕР за СКЛАДИРАЊЕ НА ПРОТЕЗИ користи пластичен материјал, без мирис, безбеден за употреба. ДРЖАЧ ЗА ЗАБИ и ниска цена,и практични. Список на пакети 15 х Кутии За Складирање За Карактеристики На Забите-Големина : 10,00Х7, 00Х6, 00см/3, 93Х2, 75Х2, 36во Кутија За Држач за Заби. - Материјал : пластични преносни задржувач случај. - Боја : Избран држач за забен држач во Боја. - Мала големина, голема функција, за да ви помогне да заштедите време на чистење на загради или протези лажни заби контејнер. - Има добра херметичка цврстина, не е лесно да се навлезе и ја чува Внатрешната Кутија за Складирање Заби. - Бојата е свежа и природна, а изгледот е едноставен и дарежлив кутија за складирање заби. - Убав квалитетен материјал, висока цврстина, нема лесно да се оштети и издржлив случај за патување со протези.

Особините