.

ПАТИКИЛ Лизгачка Брава На Вратата Невидлива Вдлабната Рачка Заклучување На Џебот Заклучување На Вратата Лизгачка Брава На Вратата Со Клучеви За Лизгачка Штала Др?

ПАТИКИЛ Лизгачка Брава На Вратата Невидлива Вдлабната Рачка Заклучување На Џебот Заклучување На Вратата Лизгачка Брава На Вратата Со Клучеви

DEN 1.33

Стока
Достапно е за нарачката

Големина : големината на рачката на џебната врата е 160 х 44 мм/ 6,3 х 1,73 инчи (Л*В) Големината на телото за заклучување е 80 х 54 х 10 мм/ 3,15 х 2,12 х 0,39 инчи (Л*В*Ч) , а неговиот терен на дупката во центарот за монтирање е 100 мм/ 3,94 инчи. Погоден за 35-55 мм/ 1,38-2,16 инчи дебелина врата панел. Издржлив Материјал : бравата за лопатка е изработена од материјал од нерѓосувачки челик, кој е против ' рѓа, не е лесен за бледнеење по долготрајна употреба, удобен за допир, издржлив и има долг работен век. Работ на жлебот е мазен и нема да ви ја изгребе раката. Дизајн со двојно заклучување : внатре се користи цврсто копче, а вратата може да се отвори или затвори со вртење, што е лесно и заштедува труд за употреба. Надворешноста е отклучена со клуч за да се спречи ненадејно отворање на вратата. Лесно за инсталирање : невидливата брава на вратата е инсталирана со обезбедените завртки. (При инсталирање на погрешна насока на цилиндерот за заклучување, бравата може да не се заклучи или клучот да не се извлече. Ве молиме ротирајте го цилиндерот за заклучување за 90 степени и повторно инсталирајте ја плочката за заклучување.) Главно е инсталиран на врати со дебелина од 35-55мм, погоден за повеќето стандардни мобилни врати со лева и десна рака. Апликација : бравата на џебната врата за приватност е широко користена во лизгачки врати во спални соби, простории за учење, кујни, бањи, антички магацини, гаражи, балкони и други места. Големина : големината на рачката на џебната врата е 160 х 44 мм/ 6,3 х 1,73 инчи (Л*В). Големината на телото за заклучување е 80 х 54 х 10 мм/ 3,15 х 2,12 х 0,39 инчи (Л*В*Ч) , а неговиот терен на дупката во центарот за монтирање е 100 мм/ 3,94 инчи. Погоден за 35-55 мм/ 1,38-2,16 инчи дебелина врата панел. Издржлив Материјал : бравата за лопатка е изработена од материјал од нерѓосувачки челик, кој е против ' рѓа, не е лесен за бледнеење по долготрајна употреба, удобен за допир, издржлив и има долг работен век.

Особините