.

Пумпа за велосипеди за минија за градите, рачна пумпа со рамка точна брза инфлација мини велосипед гума пумпа за пумпа за пумпа за велосипеди пумпа за пумпа за вело?

Пумпа за велосипеди за минија за градите, рачна пумпа со рамка точна брза инфлација мини велосипед гума пумпа за пумпа за пумпа за велосипеди

DEN 1.00

Стока
Достапно е за нарачката

Преносен и лесен : слободно поправете ја пумпата на вашата рамка за велосипед или ставете ја во ранец за време на патувањето- дури е полесно од мобилните телефони Лесно за инсталирање : со држач за монтирање за да ја поправите пумпата на вашиот велосипед, со кука и лесно е да се инсталира и цврсто фиксирана на велосипедот. Премиум материјал : Направено од висококвалитетна машинска алуминиумска легура, деловите се издржливи, прецизни и издржливи. Без истекување : Повеќе не го оштетуваат вашиот вентил за гуми за велосипеди. Погодно е за велосипеди на патни планини, BMX, балони, кошарка, електрични автомобили. Висока моќност : Пумпата има брза брзина на инфлација. Погодно е за пумпање на велосипеди до 120psi. Пумпата е компактна, разноврсна и ефикасна. Преносен и лесен : слободно поправете ја пумпата на вашата рамка за велосипед или ставете ја во ранец за време на патувањето- дури е полесно од мобилните телефони. Лесно за инсталирање : со држач за монтирање за да ја поправите пумпата на вашиот велосипед, со кука и лесно е да се инсталира и цврсто фиксирана на велосипедот. Премиум материјал : Направено од висококвалитетна машинска алуминиумска легура, деловите се издржливи, прецизни и издржливи.

Особините

Name:
Portable Inflator
Material; PC + aluminum alloy:
Size:
about 20.5cm/8.07inch
Weight:
about 80g
Air pressure:
120PSI.
Packing List:
Pump x 1:
Mounting Bracket x1:
Gas Needle x 1:
Conversion Valve x 1:
Screw x 2 :