.

Крем за Подобрување на градите, 40гр Вегетаријанство Крем За Зголемување На Градите Од Женшен, Крем За Кревање За Зацврстување На Градите, Крем За Полнење Гради, Вид?

Крем за Подобрување на градите, 40гр Вегетаријанство Крем За Зголемување На Градите Од Женшен, Крем За Кревање За Зацврстување На Градите, Крем

DEN 1.00

Стока
Достапно е за нарачката

Вегетаријанство зголемување и подобрување на градите : изработен е од екстракти од Вегетаријанство Кои немаат несакани ефекти Секундарен развој : би биле посигурни и би имале подобар живот и можности. Имајќи совршена форма на телото со соодветни гради и подобрување на сувиот, груб и олабавен проблем. За разлика од инвазивните хируршки опции, вегетаријанствотосуштината за зголемување на Градите е побезбеден, Вегетаријанствокремот што се применува локално. Ефикасно : помага за подигнување на градите, зацврстување на градите, подобрување на градите, зголемување на градите. Карактеристики : 1. Вегетаријанство зголемување и подобрување на градите : изработен е од екстракти од Вегетаријанство Кои немаат несакани ефекти. Ефикасно : помага за подигнување на градите, зацврстување на градите, подобрување на градите, зголемување на градите. Имајќи совршена форма на телото со соодветни гради и подобрување на сувиот, груб и олабавен проблем. За разлика од инвазивните хируршки опции, вегетаријанствотосуштината за зголемување на Градите е побезбеден, Вегетаријанствокремот што се применува локално. Секундарен развој : би биле посигурни и би имале подобар живот и можности.

Особините

Item Type:
Breast Enlargement Cream
Ingredients:
Water, glycerin, mineral oil, ROSA flower extract, xanthan gum, stearic acid Gliceryl, alcohol, PEG-100 stearate, oat extract, tremella extract.
Net Content:
40 g
Service Life:
3 Year
Package Weight:
Approx. 63 g
Package Include:
1 * Breast Enlargement Cream:
Note:
External use. If any discomfort occurs, please stop using. Store it at cool and dry place.Please note that the new type and old type of this product will be sent randomly, and make sure you will not mind before ordering.: