.

Комплетен Комплет За Пенкало За Тетоважа Со Мотор Со Моќно Ротирачко Пенкало За Тетовирање Лцд Сет За Напојување За Уметници За Тетовирање Почетници 110-220В

Комплетен Комплет За Пенкало За Тетоважа Со Мотор Со Моќно Ротирачко Пенкало За Тетовирање Лцд Сет За Напојување За Уметници За Тетовирање Почетници

DEN 1.33

Стока
Достапно е за нарачката

ПРИЛАГОДЛИВА ДОЛЖИНА НА ИГЛАТА : пенкалото за тетовирање може да ја прилагоди должината на иглата, што е погодно за 99% од иглите на кертриџот на пазарот Напојувањето и педалите се со мала тежина и мали по големина. ПРОСТОР РАМКА ОД АЛУМИНИУМСКА ЛЕГУРА : телото на пенкалото за тетовирање прифаќа рамка од вселенска легура на алуминиум, која е цврста и издржлива, мала тежина и не се заморува по долготрајна употреба. МОЌЕН МОТОР : пенкалото за тетовирање има вграден моќен мотор со брзина до 12000 ВРТЕЖИ во МИНУТА, низок шум, моќен и стабилен и не создава топлина откако работи долго време. ERGОНОМСКИ ДИЗАЈН : пенкалото за тетовирање симулира стисок и допир на вистинско пенкало. Machineономската машина за пенкало ви овозможува подобро корисничко искуство, кое може да се користи за тетоважа на веѓите и усните. ТЕТОВАЖА ПИГМЕНТИ : 7 видови на бои тетоважа пракса пигменти, чиста боја, долготрајно задржување на бојата, за да им помогне на тетоважа почетниците брзо и комплексни тетоважа дизајни. Произведени од производители кои се занимаваат со производи за тетовирање многу години и ги разбираат потребите на уметниците за тетовирање и аматерите. Спецификација : Тип На Ставка : Мотор Тетоважа Пенкало Китматеријал : алуминиумска легура, пластика, хартија, течносткако Да Се Користи : 1. Инсталирајте го пенкалото за тетовирање со игла за кертриџ (не е вклучено) и прилагодете ја должината на иглата;2. Поврзете го кабелот со машината за тетовирање и напојувањето, поврзете ја педалата со напојувањето, вклучете го напојувањето, прилагодете го напонот на напојувањето за да пронајдете соодветна брзина, а потоа извршете ја операцијата за тетоважа.

Особините

Item Type:
Motor Tattoo Pen Kit
Material:
Aluminum alloy, plastic, paper, liquid
How to Use:
1. Install the tattoo pen with cartridge needle (not included) and adjust the length of the needle;:
2. Connect the cable to the tattoo machine and the power supply, connect the pedal to the power supply, turn on the power supply, adjust the power supply voltage to find a suitable speed, and then perform the tattoo operation.:
Package List:
1 x Tattoo Pen:
1 x Tattoo Pen Cable:
1 x Tattoo Pen Cloth Bag:
1 x Foot Pedal:
1 x Power Supply:
1 x Power Cord:
10 x Large Tattoo Ink Cup:
7 x Tattoo Practice Ink (Red, Blue, White, Green, Black, Yellow, Purple):
1 x Tattoo Transfer Paper:
Note:
1. Please allow slight error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:
3. If you have any questions or concerns after receiving the product, please feel free to contact us so we can help.:
4. If the product has quality problems, we will replace or compensate you for free as soon as possible.: