.

ENVEL Gaming Слушалки ЗА PS4 СО Микрофон, КОМПЈУТЕР, Xbox One, Лаптоп, Слушалки За Поништување На Шум Преку Уво Со Led Светла Контрола На Јачината На Звукот За Паметен Телефон/Ко?

ENVEL Gaming Слушалки ЗА PS4 СО Микрофон, КОМПЈУТЕР, Xbox One, Лаптоп, Слушалки За Поништување На Шум Преку Уво Со Led Светла Контрола На Јачината

DEN 2.33

Стока
Достапно е за нарачката

ERGОНОМСКИ ДИЗАЈН И ЛЕСЕН МАТЕРИЈАЛ ЗА АБЕЊЕ Самостојно прилагодување на лентата за глава и чаши за уши со сите капаци со мека мемориска пена, СЛУШАЛКИТЕ ЗА ИГРИ СО ПЛИКОВИ ви овозможуваат супер удобно искуство при носење. Специјално дизајнирана структура на зрак, можете да добиете удобно искуство за носење дури и за луѓе со широка големина на главата. МИКРОФОН ЗА НАМАЛУВАЊЕ НА БУЧАВАТА : долгиот микрофон за игри е многу чувствителен и овозможува разговори во реално време без одлагање. Антистатичката технологија во слушалките за игри спречува статички шум. Тој е ротирачки и свитлив.Мултифункционален далечински управувач во линија за звук и микрофон,едно исклучување на копчето,контрола на јачината на звукот. ВИСОКА КОМПАТИБИЛНОСТ : слушалките ЗА ИГРИ СО ПЛИКОВИ ќе доаѓаат со женски до 2 машки кабел за разделување слушалки. Така, ќе работи НА PS5,PS4, PS vita, PSP,Xbox One(адаптерот На Microsoft не е вклучен), Прекинувач, WINDOWS PC, MAC OS PC, i OS уред и уред Со Android.ЗАБЕЛЕШКА : PS3 И Стара верзија Xbox Еден бараат дополнителен адаптер (НЕ Е ВКЛУЧЕН) за поддршка. Приклучете и играјте. КУЛ ИСКУСТВО СО ИГРИ : Црвените LED светла се дизајнирани на слушалките, истакнувајќи ја атмосферата на играта.

Особините