.

Чдјуф Автомобил Половината Назад Перница Меморија Пена Автомобил Седиште Лумбална Перница Перници Мека Поддршка За Грб За Канцелариски Стол Со Прилагодливи Реме?

Чдјуф Автомобил Половината Назад Перница Меморија Пена Автомобил Седиште Лумбална Перница Перници Мека Поддршка За Грб За Канцелариски Стол Со

DEN 0.33

Стока
Достапно е за нарачката

Потпирачот за глава на овој автомобил усвојува designономски дизајн НА 3Д кривина за да обезбеди стабилна поддршка за вратот, главата и рамената, да ги релаксира мускулите и да одржува удобно држење на возењето Површината е изработена од одвојлива природна перфорирана кожа, која дише, мека и удобна. За чистење, само нежно избришете со влажна крпа. Јадрото на перницата е изработено од мемориска пена со висока густина, која е мека и удобна, полека се враќа и ја одржува својата оригинална форма. Оваа перница за автомобилско седиште има функција на еластична лента што се повлекува и фиксирано седиште. За време на употребата, висината на перницата на вратот на седиштето во автомобилот може да се прилагоди според вашата висина и најудобното држење на седење за да се постигне најдобар ефект на употреба и најдобро чувство. Потпирачот за глава на овој автомобил усвојува designономски дизајн НА 3Д кривина за да обезбеди стабилна поддршка за вратот, главата и рамената, да ги релаксира мускулите и да одржува удобно држење на возењето.Површината е изработена од одвојлива природна перфорирана кожа, која дише, мека и удобна. За чистење, само нежно избришете со влажна крпа.Јадрото на перницата е изработено од мемориска пена со висока густина, која е мека и удобна, полека се враќа и ја одржува својата оригинална форма.Оваа перница за автомобилско седиште има функција на еластична лента што се повлекува и фиксирано седиште.

Особините

Material:
3D mesh pillowcase+ foam pillow
Model Name:
car pillow
car pillow:
Back Pillow
auto pillow:
memory foam pillow
seat cushion:
Car Seat Lumbar
Package Include:
1 *Car pillow:
If you have any questions about the product, please contact me, we will contact you within 24 hours and give you a satisfactory answer.:
The waist is designed as hugging around the shape, 3D curvesupport, comfortable support ridge protection. :