.

Чаша за Миење сувенири во холандија Поставете Миење Раце Последна Вода Нетилат Јадаим Сребрена Платина Ерусалим

Чаша за Миење сувенири во холандија Поставете Миење Раце Последна Вода Нетилат Јадаим Сребрена Платина Ерусалим

DEN 879.20

Стока
Достапно е за нарачката

измијте ја чашата поставете Миење Раце Последна вода НЕТИЛАТ ЈАДАИМ Сребрена платина Ерусалим Висина на чашата : 9 см/3,5". брод од израел до Сад и Канада 14-22 работни денови. измијте ја чашата поставете Миење Раце Последна вода Нетилат ЈАДАИМ Сребрена платина Чаша Во Ерусалим Висина : 9 См/3,5" Сад-13 см/ 5 " брод од израел до САД и Канада 14-22 работни денови. брод од израел до Азија и Австралија- 14-22 работни денови. брод од Израел До Европа 5-12 работни денови. Во Светот Превозот.

Особините