.

Тоса Двоен Полнач-PlayStation 4

Тоса Двоен Полнач-PlayStation 4

DEN 2.00

Стока
Достапно е за нарачката

Компатибилен Со Play Station 4 контролери за правилно вклопување Наполнете 2 контролори истовремено. Овозможува лесно поврзување со вклучениот USB кабел. Останете во играта со помош на овој полнач Tosa, кој напојува 2 контролери Play Station 4 истовремено за да ви помогне да се осигурате дека сте секогаш подготвени за игра. Вклучениот УСБ-кабел за полнење нуди едноставна врска.

Особините