.

Greentech Еколошки Pureair Активен HEPA+ Pro Со Odogard® - Елиминатор На Мирис И Прочистувачи На Воздух За Дома, Канцеларија И Спална Соба, До 1375 Квадратни Метри, Ги Неутрализира Те?

Greentech Еколошки Pureair Активен HEPA+ Pro Со Odogard® - Елиминатор На Мирис И Прочистувачи На Воздух За Дома, Канцеларија И

DEN 13584.00

Стока
Достапно е за нарачката

Го прочистува Воздухот и Ги Намалува Мирисите : Pureair Active HEPA+ Pro со Одогард комбинира и активни и пасивни технологии за прочистување на воздухот со моќта за елиминирање на мирисот на Одогард Нашиот прочистувач на воздух го чисти вашиот воздух од надразнувачи до 1375 квадратни метри додека ги отстранува мирисите од просторијата. Користи Напредна Технологија : ние ја користиме нашата сопствена форма на фотокаталитичка оксидација, хепа филтрација и јонизација. Чистокрвниот Активен Хепа+ Про со Одогард значително ги намалува и намалува мирисите од домашните миленици, готвењето, пушењето и многу повеќе. Чисти Кога Сте Отсутни : за разлика од пасивните филтри кои влијаат само на воздухот што минува низ нив, pure Air Active hepa+ проектира решенија за изворите на надразнувачи во вашиот дом, континуирано отстранувајќи ги мирисите и честичките во воздухот. Лесен За Поставување, Лесен за Употреба : со лесното поставување, користење и одржување на овој чистач на воздух, подобрувањето на квалитетот на воздухот во затворен простор е ветре.

Особините