.

Сад Стандардна Опрема 33.91 Долга Десна Внатрешна Замена Оска За Форд Бронко/Ф150 30-Сплајн Дана 44 Диференцијални 4340 Хром-Моли

Сад Стандардна Опрема 33.91 Долга Десна Внатрешна Замена Оска За Форд Бронко/Ф150 30-Сплајн Дана 44 Диференцијални 4340 Хром-Моли

DEN 1.33

Стока
Достапно е за нарачката

Измерете го целосното склопување Измерете ја надворешната должина на вратилото. Измерете ја должината на внатрешното вратило. Дијаметар Обетка Дупка. Дневник Дијаметар. Шема На Завртки. Дијаметар Обетка Дупка. Дијаметар На Шемата На Завртки. 4340 хром-моли замена оска за дана 44, бронко и ф150 десната рака внатрешна, 30 сплајн. користи 5-760x u-заеднички. Тип на вклопување : Специфично За Возилото. Направете го тоа правилно, прв пат со делови за погон од Стандардна Опрема ВО САД. Од Прстен и Штипки До Оски, Комплети За Инсталација, Лежишта, Заптивки и шкафчиња, имаме се што ви треба оската на оската е последниот дел од диференцијалот што ја пренесува моќноста на тркалата. Шахтите на предната и задната оска имаат различни детали за конструкцијата од задните. Преден наспроти Заден. Додека задната оска се спојува со тркалото преку прирабница на крајот; предната оска се состои од две вратила : внатрешна и надворешна, кои се парат едни со други преку универзален спој за да се овозможи вртење. Предните оски се поврзуваат со склопот на центарот. Фабричките оски обично се направени од легиран челик 1040, додека погонските вратила за перформанси на резервните пазари се направени од легура На хромолија 1541 H или 4340 за значителни придобивки на јачината. Горенаведениот дијаграм ги прикажува трите методи за мерење на оската. Од Запчаници За Прстени и Шипки, До Оски, Калеми, Шкафчиња за "кутија за ручек" (Шкафче Спартан), Напуштања, Погонски Вратила со совршено вклопување, Комплетни Куќишта, Комплети За Лежишта и Заптивки и многу повеќе за стотици апликации и производители на возила.

Особините