.

Фото: Историска зграда, Камден, округот Вилкокс, Алабама, Керол Хајсмит, фотограф, 4

Фото: Историска зграда, Камден, округот Вилкокс, Алабама, Керол Хајсмит, фотограф, 4

DEN 2.00

Стока
Достапно е за нарачката

8x12 инчен фотографски принт од висококвалитетно скенирање на оригиналот Фото : Историска зграда, Камден, округот Вилкокс, Алабама, Керол Хајсмит, фотограф, 4 Белешка : Некои слики може да имаат бели шипки на страните или на врвот ако оригиналната слика не одговара на димензиите 8x12. Извор : Библиотека на Конгрес, Вашингтон, Д.

Особините