.

Revel Triethanolamine Tuner Oil 1 60 ml

Revel Triethanolamine Tuner Oil 1 60 ml

DEN 619.20

Стока
Достапно е за нарачката

Привлекување природно единство и влажно од јадрото Земја на потекло : Јапонија. Содржина : 60мл. Привлекување природно единство и влажно од јадрото. Земја на потекло : Јапонија. Содржина : 60мл. Воведување на производи Опис на производот "Триетаноламин приемник масло 1 60мл" е третман на коса што е привлечно природно единство и влажно од косата на јадрото. Загрејте ги реактивните состојки на палтото ја штитат косата од оштетување на топлина и мека текстура со влага. Сушен и стил на коса-перм со гуис. За да контактирате со Revel Takara Влажна коса на корпорацијата Белмонт 0120-00-2831 Како да се користи пешкир по сувото, добро се протегаше на дланката на раката 2-3 притисок и да се исуши од потопло до комул ела во центарот на влакната. (Исто така, можете да се навикнете за да завршите по сувото.) Ве молиме, не користете кога не се вклопувате во вашата нега на кожата. Ве молиме, држете се на дофат на деца. Ве молиме, држете се подалеку од директна сончева светлина и високи температури.

Особините