.

Врзете се 59291G галванизиран стабилизатор на сидро-сет на Quik

Врзете се 59291G галванизиран стабилизатор на сидро-сет на Quik

DEN 2.33

Стока
Достапно е за нарачката

Поставува брзо Бара малку или никакво чекање. Бара малку или никакво чекање. Брзо-н-лесна инсталација Нека машината за погони ја заврши работата. Ги надминува сидрата од типот EZ со лименки за интегрален стабилизатор за кои е потребна вертикална инсталација. Наклонет стабилен одмор дизајниран за да се овозможи прицврстување на прицврстувачот да се инсталира под мал агол на грбот. Продадени индивидуално.

Особините