.

FTVOGUE DC12‑24V Прекинувач за заштита на прекумерна струја автоматско ресетирање на држачот на осигурувачот Водоотпорен автоматски електронски прекинувач HT - 608 [50A], пр?

FTVOGUE DC12‑24V Прекинувач за заштита на прекумерна струја автоматско ресетирање на држачот на осигурувачот Водоотпорен автоматски

DEN 2.00

Стока
Достапно е за нарачката

Лесен за инсталирање : Овој држач за осигурувач за автоматски прекинувач е лесен за инсталирање, може да се инсталира на кој било рамен панел или wallид Функција за тековна заштита : Поседувајте преку тековна заштита, преку заштита на напон, заштита на преостаната струја, заштита од преоптоварување. Безбедна употреба : Дојдете со водоотпорна заштитна пластична покривка, што гарантира безбедност на работењето. Лесен за употреба : Управувачот на осигурувачот Поддршка автоматско откривање и рачно закрепнување, практично и корисно. Широк спектар на употреба : главно се користи во модификација на аудиовизуелни системи како што се автомобили, бродови, камиони, итн., И може да се користи и во други системи за заштита на безбедноста на кола. Лесен за инсталирање : Овој држач за осигурувач за автоматски прекинувач е лесен за инсталирање, може да се инсталира на кој било рамен панел или wallид. Функција за тековна заштита : Поседувајте преку тековна заштита, преку заштита на напон, заштита на преостаната струја, заштита од преоптоварување. Безбедна употреба : Дојдете со водоотпорна заштитна пластична покривка, што гарантира безбедност на работењето. Лесен за употреба : Управувачот на осигурувачот Поддршка автоматско откривање и рачно закрепнување, практично и корисно. Широк спектар на употреба : главно се користи во модификација на аудиовизуелни системи како што се автомобили, бродови, камиони, итн., И може да се користи и во други системи за заштита на безбедноста на кола. Овој држач за осигурувачи на автоматски прекинувач е лесен за инсталирање, може да се инсталира на кој било рамен панел или wallид 2. Поседувајте над тековната заштита, преку заштита на напон, заштита на преостаната струја, заштита од преоптоварување 3.

Особините

Item Type:
Circuit Breaker
Model:
HT-608
Material:
Copper, phenolic plastics
Operation Method:
Electronic
Input Voltage:
DC12-24V
Stud:
1/4in-28
Operating Temperature:
-32-82
Mainly used in the modification of audiovisual systems such as automobiles, ships, trucks, etc., and can also be used in other circuit safety protection systems:
Optional Style:
50A, 60A, 80A, 100A, 150A, 200A, 250A, 300A
Size:
Approx. 2.8 x 7.9 x 4.8cm / 1.1 x 3.1 x 1.9in
Package List:
1 x Circuit Breaker :