.

Ametric 42H075 Steel ANSI Timing Pulley with Flange, 42 Teeth, 0.5625 Inch +/-1/16 Pilot Bore , 6.62 Inch Outside Diameter , 6.68 Inch Pitch Diameter , 1.0625 Face Width ,

Ametric 42H075 Steel ANSI Timing Pulley with Flange, 42 Teeth, 0.5625 Inch +/-1/16 Pilot Bore , 6.62 Inch Outside Diameter , 6.68 Inch

DEN 1.67

Стока
Достапно е за нарачката

1-081-42 H075 Број на америк Челична макара за тајминг на ANSI со прирабница. 1/2 "Пич за синхрони појас H075. 9/16 инчи +/- 1/16" Пилот. 1-081-42 H075 АМЕТРИЧКИ ДЕЛ БРОЈ 635894 SKU Бр. Стил АНСИ Временска макара со прирабница Ова е оригинален неискористен америчен производ директно од производителот Американска метрика корпорација. Прикажаните фотографии се само општа претстава на списокот на производи. Контактирајте го Америк за детали. Ако не ја видите големината на вашата потреба, прашајте. Ние опфаќаме над 730.000 компоненти на машини. 1/2 "теренот за синхрони појаси H075 42 Ѓ) 1,5625 Севкупна ширина (l) 6f/s цената на типот на типот е за една макара за тајминг на ANSI со MPB (минимална обична бура). За дополнителна цена на овие временски услови може да се досадуваат, клучни и поставени зашрафени.

Особините