.

ZZcell® Батерија Со Висок Капацитет за 300-03866 Honeywell Аларм Рис 5100, 5200, 5210, Рис Допир 7000, Лирски Контролер, Лирска Тастатура LCP500-L, LYNXRCHKIT-SHA, ОСА214, LCP500-4B, 7.2 V, 3700mAh

ZZcell® Батерија Со Висок Капацитет за 300-03866 Honeywell Аларм Рис 5100, 5200, 5210, Рис Допир 7000, Лирски Контролер, Лирска

DEN 479.84

Стока
Достапно е за нарачката

Бидете сигурни дека тоа се вклопува Ве молиме проверете го вашиот дел број пред купувањето. (ЗАБЕЛЕШКА : Конектор За Батерија - 3 Пронг). Компатибилни Броеви На Делови : Ханивел Рис, Рис 5100, Рис 5200, Рис 5210, Рис Допир 5210, Рис Допир 7000, Лирски Контролер, Лирска Тастатура LCP500 - L. Оригинални Броеви На Делови : 300-03866, LCP500-4 B, LYNXRCHKIT-SHA, ОСА214.2 Волти / Тип : Ni - MH / Капацитет : 3700 m Ah. 100% Компатибилен со оригиналната батерија. Бидете сигурни дека тоа се вклопува. Ве молиме проверете го вашиот дел број пред купувањето. (ЗАБЕЛЕШКА : Конектор За Батерија - 3 Пронг). Компатибилни Броеви На Делови : Ханивел Рис, Рис 5100, Рис 5200, Рис 5210, Рис Допир 5210, Рис Допир 7000, Лирски Контролер, Лирска Тастатура LCP500 - L. Оригинални Броеви На Делови : 300-03866, LCP500-4 B, LYNXRCHKIT-SHA, ОСА214.2 Волти / Тип : Ni - MH / Капацитет : 3700 m Ah.

Особините