.

Домашно одржување Продолжување Пролет 1 парчиња Телескопски Телескопски пролетен челичен дијаметар на жицата 3. 0mm Надворешен дијаметар 28мм должина 80мм- 500мм DIY ала?

Домашно одржување Продолжување Пролет 1 парчиња Телескопски Телескопски пролетен челичен дијаметар на жицата 3. 0mm Надворешен дијаметар 28мм

DEN 3.33

Стока
Достапно е за нарачката

Направено од не'рѓосувачки челик, не е лесно да се 'рѓа и е потрајно ● Големина : Дијаметар на жица x Надворешен дијаметар x должина. ● Дијаметар на жица : 3. ● Надворешен дијаметар : 28мм. ● Должина : 80мм до 500мм. Направено од не'рѓосувачки челик, не е лесно да се 'рѓа и е потрајно. ● Големина : Дијаметар на жица x Надворешен дијаметар x должина. ● Дијаметар на жица : 3. ● Надворешен дијаметар : 28мм. ● Должина : 80мм до 500мм. Пролетта за напнатост може да се користи во многу наврати, како што се склопување на производство, експеримент, истражување и развој, одржување и така натаму. ● Големина : Дијаметар на жица x Надворешен дијаметар x должина ● Дијаметар на жица : 3. 0 mm ● Надворешен дијаметар : 28мм ● Должина : 80мм до 500мм ● Материјал : пролетен челик ● Употреба : Алатки за рачни средства, опрема за домашна нега, амортизери, извори на моторни вентили.

Особините