.

Конус на макси-заклучување 3000yd-sunlight

Конус на макси-заклучување 3000yd-sunlight

DEN 1.67

Стока
Достапно е за нарачката

Конус на макси-заклучување на конусот 3 Конус на макси-заклучување на конусот 3. Американска и ефирд-максилок нишка. Квалитет 100% полиестерска нишка за серверот. Maxilock нуди дури и сила за машини за шиење со голема брзина. 3000 двор конус.

Особините