.

SPA 80X2-CI Амеметриски метрички леано железо V ремен, за спа-профил V-појас, 2 жлеб, дијаметар на теренот од 80 мм,

SPA 80X2-CI Амеметриски метрички леано железо V ремен, за спа-профил V-појас, 2 жлеб, дијаметар на теренот од 80 мм,

DEN 1.67

Стока
Достапно е за нарачката

1-033-SPA 80 X2-CI AMETIRC (R) Број на дел Леано железо V макара за појас за спа профил V-појас. Дијаметар на теренот од 80 мм. Дијаметар на центар од 50 мм. 1-033-SPA 80 X2-CI AMETIRC (R) Број на дел. Леано железо V макара за појас за спа профил V-појас. Дијаметар на теренот од 80 мм. Дијаметар на центар од 50 мм.

Особините