.

ABOOFAN 3pcs Декорација DIY Празник Белешки Рачно Изработени Декор Забелешка Подарок Календар За Потсетување Полица Божиќ Недовршени Решетката Божиќ Одбор Ирваси Уметн?

ABOOFAN 3pcs Декорација DIY Празник Белешки Рачно Изработени Декор Забелешка Подарок Календар За Потсетување Полица Божиќ Недовршени

DEN 2.67

Стока
Достапно е за нарачката

БОЖИЌ ДОАЃАЊЕТО КАЛЕНДАР совршен подарок за секого За Божиќ Костум за дома, продавница, канцелариска употреба. ДРВЕН БОЖИЌЕН УКРАС Не Е само чоколаден дисплеј со броеви на него, туку е и календар за одбројување За Божиќ. ДРВЕН КАЛЕНДАР ЗА ДОАЃАЊЕ со ФИОКА тоа не е само чоколаден дисплеј со броеви на него, туку е и календар за одбројување За Божиќ. БОЖИЌНА ЧОКОЛАДНА РЕШЕТКА Костум за дома, продавница, канцелариска употреба. ОДБРОЈУВАЊЕТО СВАДБА ЧОКОЛАДО кабинет совршен подарок за секого За Божиќ. Список на пакети 1 х Карактеристики На Решетката За Чоколадо-Големина : Околу 40х30х12см. - Вметнете чоколадо, бонбони или други мали подароци во централната дупка. - Совршен подарок за секого За Божиќ. - Боја : Како Што Е Прикажано. - Не е само чоколаден дисплеј со бројки на него, туку е и календар за одбројување За Божиќ. - Костум за дома, продавница, канцелариска употреба.

Особините