.

Секач за пена Zerodis, електрична машина за сечење на пена машина за пенкало комплет за ножеви со стиропор, електрична топла жица од пена, алатка за сечење на рака, држе?

Секач за пена Zerodis, електрична машина за сечење на пена машина за пенкало комплет за ножеви со стиропор, електрична топла жица од пена, алатка

DEN 145.28

Стока
Достапно е за нарачката

Спецификација : Белешка : Адаптерот за моќ не е вклученДо да не допирате никакви топли површини. Советите ќе станат многу жешки за време на операцијата. Феации : Можете да ја намалите таблата со формулар или блок од пена од кој било агол и занает во вашата посакувана форма. Секачот се загрева брзо, многу погодно за употреба. Ја сече пената мазна и брза, ги запечатува рабовите чисти и не остава остатоци. Овој топол нож е дизајниран за лесно исекување на материјали како што е стиропор. Погоден е за развој на комерцијални уметнички дела, комплексен и мал дизајн на фонтови во рекламирање (како што се букви) и креативноста на уметничко дело. Спецификација : Материјал : Metal Model (по избор) напон на напон на напон на напон на напон на напон на напон #01 90 G 21 CM/8.5 W #02 90 G 25 CM/9.8 IN; 10cm/3,9in 7.5 A 18 W #W #W 18 W # 03 110g 30.2in ​​9v 6a 18w #04 111g 35cm/13.9in 12v 2a 24w #05 114g 40.5cm/16in; 26cm/10.

Особините

Note:
1.Power adapter is NOT included.:
2.Do not touch any hot surfaces. The tips will become very hot during operation.:
Features:
You can cut the form board or foam block from any angle and craft into your desired shape. :
The cutter heats up quickly, very convenient to use. :
It cuts the foam smooth and fast, seals the edges clean, and leaves no debris. :
This hot knife is designed to easily cut materials such as Styrofoam. :
It is suitable for commercial artwork development, complex and small font design in advertisement (such as letters) and art piece creation. :
Specification:
Material:
Metal
Model (Optional) Weight Size Voltage Electron Flow Power :
#01 90g 21cm/8.3in;6.5cm/2.6in4.5V 3A 13.5W :
#02 90g 25cm/9.8in;10cm/3.9in 7.5V 2.5A 18W :
#03 110g 30.5cm/12in;15.8cm/6.2in 9V 6A 18W :
#04 111g 35cm/13.8in;20cm/7.9in 12V 2A 24W :
#05 114g 40.5cm/16in;26cm/10.2in 15V 2A 30W :
Package Includes:
1 x Foam Cutting Pen (Power adapter is NOT included.):
Note:
1. Please allow slight error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2.Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:
3.Do not touch any hot surfaces. The tips will become very hot during operation. :
4.The adapter can be used for 15v 2A of EU standard and 12v 3A of US standard.: