.

Влијанија прекинувач за прекинувач на автомобили Хеликоптер за смалување Сензор за судир на модул за роботи за роботи за Arduino со кабел DuPont

Влијанија прекинувач за прекинувач на автомобили Хеликоптер за смалување Сензор за судир на модул за роботи за роботи за Arduino со кабел DuPont

DEN 3.00

Стока
Достапно е за нарачката

Опис на модулотМод резервирани дупки за монтирање на М3 за лесно фиксирање во мал автомобил.МОДУЛНА Големина : 2,5 см * 1,9 см. Со прекинувач за светло, постои судир, светла, без судир. Опис на пинот на модулот 1.VCC : 3 V-12 V напојување 2.gnd : тогаш теренот за напојување 3.out : Висок и низок излез.

Особините