.

Кутија за торбички за филтрирање на вакуум во Себо за X серија, 8-пакет

Кутија за торбички за филтрирање на вакуум во Себо за X серија, 8-пакет

DEN 2.00

Стока
Достапно е за нарачката

Може да се користи со Sebo Automatic X Series Ги држи практично сите нечистотии заробени од вакуумот. Ја подобрува ефективноста и корисен живот на микрофилтерите. Може да се смени за само неколку секунди. Овозможува непречен проток на воздух додека го исполнуваат капацитетот. Може да се користи со Sebo Automatic X Series. Ги држи практично сите нечистотии заробени од вакуумот. Ја подобрува ефективноста и корисен живот на микрофилтерите. Може да се смени за само неколку секунди. Овозможува непречен проток на воздух додека го исполнуваат капацитетот. Три и четирислојни торби со најпознати полнини се составен дел од системот за филтрирање на Себо, бидејќи тие ја држат буквално целата нечистотија заробена од вакуумот што ја подобрува ефикасноста и корисен живот на микрофилтерите, тие исто така обезбедуваат континуирано силно вшмукување затоа што нечистотијата влегува од врвните депозити На дното се акумулира нагоре и воздухот излегува низ страните што овозможува непречен проток на воздухот додека се пополнуваат до капацитет.

Особините