.

HQRP CAL CHALGER компатибилен со Hyundai HD719 Преносен ДВД плеер, адаптер за напојување со 12 волти на возилото

HQRP CAL CHALGER компатибилен со Hyundai HD719 Преносен ДВД плеер, адаптер за напојување со 12 волти на возилото

DEN 110.56

Стока
Достапно е за нарачката

Полнач за замена на автомобили HQRP® со две независни излезни DC приклучоци; Влез : 12 V DC; Излез : DC 12 V, 2 A ;. Безбедносни карактеристики : висока ефикасност и сигурност; Автоматско прекинување на преоптоварувањето ;. Автоматско термичко намалување; Краток спој и заштита од напон; Ниско мешање. 200 дена гаранција!. Компатибилен со преносен ДВД плеер Hyundai HD719. Полнач за замена на автомобили HQRP® со две независни излезни DC приклучоци;. Влез : 12 V DC; Излез : DC 12 V, 2 A ;. Безбедносни карактеристики : висока ефикасност и сигурност; Автоматско прекинување на преоптоварувањето ;. Автоматско термичко намалување; Краток спој и заштита од напон; Ниско мешање. 200 дена гаранција!. Компатибилен со преносен ДВД плеер Hyundai HD719. Компатибилен со преносен ДВД плеер Hyundai HD719.

Особините