.

Lex Altern винил кожа компатибилен со MacBook Air 13 Inch Mac Pro 16 Retina 15 12 2020 2019 2018 светло дрво бамбус текстура Едноставна природа табла за природна табла за лаптоп тастатура таста?

Lex Altern винил кожа компатибилен со MacBook Air 13 Inch Mac Pro 16 Retina 15 12 2020 2019 2018 светло дрво бамбус текстура Едноставна

DEN 568.00

Стока
Достапно е за нарачката

Материјал : Висококвалитетен мат финиш винил Содржи 4 парчиња налепници : горе + дно + тастатура + околу тастатурата. Компатибилен со Mac Book Pro 13 "2020 (A2289 A2251 A2338 M1), Mac Book Air 13" 2020 (A2179 A2337 M1), Mac Book Pro 16 "2019 (A2141), Mac Book Pro 13" 2019 (A2159), Mac Book Air 13 "(A1931 A1932), Mac Book Pro 15 "2018/19 (A1990), Mac Book Pro 13" 2018 (A1988 A1989). Компатибилен со Mac Book Pro 13 "2016/17 (A1706 A1708), Mac Book Pro 15" 2016/17/17 (A1707), Mac Book 12 "(A1534), Mac Book Air 11" (A1370 A1465), Mac Book Air 13 "Old (A1369 A1466), Mac Book Pro 13" 2012 (A1278), Mac Book Pro 15 "2012 (A1286), Mac Book Retina 13" 2015 (A1425 (A1425 (A1425 A1502), Mac Book Retina 15 "2015 (A1398), Mac Book Pro 17" A1279 (2011). Лесно се нанесува и отстранува. Без преостаната лепак по отстранувањето. Прецизна форма и мазна анти-прстинска отпечаток удобна текстура. Без воздушни меури. -квалитет мат финиш винил. Содржи 4 парчиња налепници : горе + долна + тастатура + околу тастатурата. Компатибилен со Mac Book Pro 13 "2020 (A2289 A2251 A2338 M1), Mac Book Air 13" 2020 (A2179 A23337 M1), Mac Book Pro 16 " 2019 (A2141), Mac Book Pro 13 “2019 (A2159), Mac Book Air 13" 2018 (A1931 A1932), Mac Book Pro 15 "2018/19 (A1990), Mac Book Pro 13" 2018 (A1988 A1989). Компатибилен со Mac Book Pro 13 "2016/17 (A1706 A1708), Mac Book Pro 15" 2016/17 (A1707), Mac Book 12 "(A1534), Mac Book Air 11" (A1370 A1465), Mac Book Air 13 "Old (A1369 A1466) , Mac Book Pro 13 "2012 (A1278), Mac Book Pro 15" 2012 (A1286), Mac Book Retina 13 "2015 (A1425 A1502), Mac Book Retina 15" 2015 (A1398), Mac Book Pro 17 "A1279 (2011).

Особините