.

Копче за прекинувач за напојување 10PCS MSK-12C03-07 8PIN TOGGLE SWITCHE MICRO SMD OFF-ON 1P2T SWITCH

Копче за прекинувач за напојување 10PCS MSK-12C03-07 8PIN TOGGLE SWITCHE MICRO SMD OFF-ON 1P2T SWITCH

DEN 1.67

Стока
Достапно е за нарачката

Микро прекинувачи Микро прекинувачи. Анти корозија, киселина, алкални и отпорни на топлина. Прекинувачот за копче за притискање се користи во индустриски контролни кола за контрола на електромагнетниот стартер, контакт, реле и други електрични кола. Метал материјал со висок квалитет и заштита од водоотпорна заштита може да се користи во влажна или правлива околина. Микро прекинувачи. Микро прекинувачи. Анти корозија, киселина, алкални и отпорни на топлина. Прекинувачот за копче за притискање се користи во индустриски контролни кола за контрола на електромагнетниот стартер, контакт, реле и други електрични кола. Метал материјал со висок квалитет и заштита од водоотпорна заштита може да се користи во влажна или правлива околина. Микро прекинувачи за прекинувачи.

Особините