.

Аошима Почетна Д Риосуке Такахаши FC3S RX-7 1/24 Комплет за модели на возила со скала

Аошима Почетна Д Риосуке Такахаши FC3S RX-7 1/24 Комплет за модели на возила со скала

DEN 1044.16

Стока
Достапно е за нарачката

(В) Шуичи Шиге/Кодаша (Р) Кодаша Овој пластичен модел бара лепила за склопување и сликање, алатки, бои, итн., Се продава одделно. 1/24 Скала Необјавен комплет за пластично склопување. Го репродуцира FC-3 S RX-7 на белата комета на Акаги Рисуке Такахаши. Предводникот што може да се повлече може да се репродуцира во отворена состојба.

Особините