.

1.000 црни 2 x2 2mil оригиналниот бренд пластични вреќи за резистентност 2020 1000 Багги

1.000 црни 2 x2 2mil оригиналниот бренд пластични вреќи за резистентност 2020 1000 Багги

DEN 1.33

Стока
Достапно е за нарачката

1000 2 "x 2" 2mil. Црна 2мл (без ознаки или логоа). Чанти со бренд на јаболка. Највисок квалитет.000 2 "x 2" 2mil. Црна 2мл (без ознаки или логоа). Чанти со бренд на јаболка. Највисок квалитет. Apple Brand Baggies 2020 x 1000.

Особините