.

3/32 X1 Dowel Pins | Не'рѓосувачки челик 416 | Инч |

3/32 X1 Dowel Pins | Не'рѓосувачки челик 416 | Инч |

DEN 2.00

Стока
Достапно е за нарачката

Корпорацијата etет и снабдување корпорација обезбедува сврзувачки елементи уште од 1946 година Чувствувајте се безбедно кога купувате од etет!. Корпорацијата etет и снабдување корпорација обезбедува сврзувачки елементи уште од 1946 година. Чувствувајте се безбедно кога купувате од etет!. Corporationе etет и снабдување корпорација продава не'рѓосувачки 416 пин на Даул (инч) од 1946 година. Доверба во џет за да ви достави високо квалитетни сврзувачки елементи!.

Особините