.

Нашите раце можат супер почетнички комплет за училници

Нашите раце можат супер почетнички комплет за училници

DEN 883.20

Стока
Достапно е за нарачката

108 парчиња : 1 празна табела, 1 стимулативна шема, 1 роденденска табела, 1 празен месечен календар, 52 етикети со календари (месеци, датуми и специјални денови), 3 студентски медалјони, 1 знак за добредојде, 3 сал -премини, 2 празни карти, 3 закачалки на вратите, 8 тримери, 32 таблички со имиња Вклучува сè што ви треба!. Овие декоративни комплети во училницата се-во-едно содржат сè што треба наставникот да ја осветли училницата!.

Особините