.

Брендон појас потпиша автограмиран сјајно 8x10 Фото Сан Франциско гиганти - ЈСА автентициран

Брендон појас потпиша автограмиран сјајно 8x10 Фото Сан Франциско гиганти - ЈСА автентициран

DEN 3.00

Стока
Достапно е за нарачката

Автограмиран од Брендон појас JSA COA и налепница за појавување. JSA автентициран. Сјајна фотографија од 8x10. Прекрасно парче за прикажување. Автограмиран од Брендон појас. JSA COA и налепница за појавување. JSA автентициран. Сјајна фотографија од 8x10. Прекрасно парче за прикажување. Фантастична сјајна 8x10 фото-потпишана од легендата на МЛБ, Брендон појас. Доаѓа со JSA автентицирана COA и прицврстена налепница за појавување. Сите наши предмети се загарантирани автентични за живот и се поддржани од нашите 20+ години во бизнисот со автограми. Сите предмети се потпишани со рака; Никогаш не продаваме копии или репродукции од кој било вид.

Особините