.

Електричен 3-насочен делител на фреквенција на звучникот HIFI Tweeter Midrange Woofer Crossover Filters Издржлив квалитет на квалитет 138 x 106mm филтер

Електричен 3-насочен делител на фреквенција на звучникот HIFI Tweeter Midrange Woofer Crossover Filters Издржлив квалитет на квалитет

DEN 607.84

Стока
Достапно е за нарачката

3-насочен делител на фреквенција на звучникот Фреквенција на кросовер : 550 Hz, 4,8k Hz. Вкупна моќност : 280 W (сооднос на моќност : бас 65%, медијантен 20%, високи 16%). Ефективна фреквенција : 22 Hz-22k Hz. 3-насочен делител на фреквенција на звучникот. Фреквенција на кросовер : 550 Hz, 4,8k Hz. Вкупна моќност : 280 W (сооднос на моќност : бас 65%, медијантен 20%, високи 16%). Ефективна фреквенција : 22 Hz-22k Hz. Опис : 3-насочен фреквенција на фреквенција на фреквенција на звучникот : 550 Hz, 4,8k Hz Вкупна моќност : 280 W (Сооднос на моќност : бас 65%, медијант 20%, високи 16%) Имзност : 4-8 Ом Ефективна фреквенција : 22 Hz-22k Hz Големина : 138 X 106mm (l x w) Пакување Вклучено : 1 парчиња табла 4 компјутери завртка.

Особините