.

Пин за усогласување на тркалото ZKTool, алатка за прицврстување на тркалото за прицврстување на тркалата, алатка за пинови за усогласување на пинот, алатка за механич?

Пин за усогласување на тркалото ZKTool, алатка за прицврстување на тркалото за прицврстување на тркалата, алатка за пинови за усогласување

DEN 1.00

Стока
Достапно е за нарачката

Карактеристики : 2 парчиња M12 × 1,5 тркала, ви олеснуваат да ги монтирате тркалата и гумите со тоа што ќе ги усогласите дупките на тркалата со центрите, така што не мора да се грижите за нив да се поправат на автомобилот кога се обидувате да се балансирате Тркалата помеѓу колената Крајните краеви обезбедуваат тесен зафат за време на инсталацијата и отстранувањето. Карактеристики : 2 парчиња M12 × 1,5 тркала, ви олеснуваат да ги монтирате тркалата и гумите со тоа што ќе ги усогласите дупките на тркалата со центрите, така што не мора да се грижите за нив да се поправат на автомобилот кога се обидувате да се балансирате Тркалата помеѓу колената. Крајните краеви обезбедуваат тесен зафат за време на инсталацијата и отстранувањето. Функција : Лесно лоцирајте ги завртките за усогласување на тркалото при инсталирање на тркалото. Спречува тркалата и дебеломер да се изгребат и спречуваат тркалата да не паѓаат за време на товарот и истовар. Лесна задача : Оваа алатка за водич за водичи на тркала го олеснува усогласувањето на тркалата и гумите со рутирање на дупките за затегнување на тркалото во центарот.

Особините