.

K60E 4g Паметен Телефон За Android, Фабрички Отклучен Андроид Мобилен Телефон, 4500mah Батерија Телефон со 6.53 Во Hd Капка Вода Екран, Двојна Картичка Двојна Подготвеност, Преп?

K60E 4g Паметен Телефон За Android, Фабрички Отклучен Андроид Мобилен Телефон, 4500mah Батерија Телефон со 6.53 Во Hd Капка Вода Екран,

DEN 1.33

Стока
Достапно е за нарачката

Супер Екран : Усвојте ултра ХД екран од 6,53 инчи, FHD и HD екран Не само што носи пошироко визуелно искуство, туку има и извонредни живописни бои и неверојатна јасност за да го максимизирате вашето визуелно искуство. Најнови Системи За Обработка : Опремени со најновиот за андроид 12 систем, не ставајте никакви реклами, може да имате подобро искуство кога користите. 8 основен процесор со доволно мобилност и одговорност за извршување на повеќе апликации за да ги задоволи вашите потреби за продуктивност и забава. Одлична Камера : 32мп задна камера, 16мп предна камера, можете да користите филтри или друга технологија за понатамошно уредување на вашите фотографии. Операцијата за идентификација на лице трае само една секунда, три во еден систем за навигација, ЗА ГПС, ЗА ГЛОНАСС, за навигација Во Беиду, позиционирање побрзо. Режим За Заштита на очите : можете да читате книги и да гледате видеа на вашиот телефон. Режимот за заштита на очите може ефикасно да ја намали штетата на очите, посоодветен за учениците и постарите лица. Компатибилен со многу апликации и вграден со популарни апликации. Можете исто така да најдете многу од апликациите што ги сакате во продавницата. Режим За Заштеда на енергија : Погоден за повеќето оператори, поддржува И 5 G SIM картичка. Телефонот има режим на заштеда на енергија, поддржува ултра долго траење на батеријата и поддржува 2,4 G И 5 G wifi. Во случај на wifi, можете да уживате во брзо Сурфање На Интернет. 4g мобилните мрежи исто така ви овозможуваат да сурфате На Интернет за забава во секое време, насекаде во области без wifi. Супер Екран : Усвојте ултра ХД екран од 6,53 инчи, FHD и HD екран. Не само што носи пошироко визуелно искуство, туку има и извонредни живописни бои и неверојатна јасност за да го максимизирате вашето визуелно искуство. Најнови Системи За Обработка : Опремени со најновиот за андроид 12 систем, не ставајте никакви реклами, може да имате подобро искуство кога користите. 8 основен процесор со доволно мобилност и одговорност за извршување на повеќе апликации за да ги задоволи вашите потреби за продуктивност и забава. Одлична Камера : 32мп задна камера, 16мп предна камера, можете да користите филтри или друга технологија за понатамошно уредување на вашите фотографии. Операцијата за идентификација на лице трае само една секунда, три во еден систем за навигација, ЗА ГПС, ЗА ГЛОНАСС, за навигација Во Беиду, позиционирање побрзо. Режим За Заштита на очите : можете да читате книги и да гледате видеа на вашиот телефон. Режимот за заштита на очите може ефикасно да ја намали штетата на очите, посоодветен за учениците и постарите лица. Компатибилен со многу апликации и вграден со популарни апликации. Можете исто така да најдете многу од апликациите што ги сакате во продавницата.

Особините

Item Type:
Cell Phone
Material:
ABS, LCD
Color:
White
System:
for Android 12 System
Language Support:
Multi Language Support
CPU:
for Snapdragon 680 8 Core
Memory:
4GB RAM 64GB ROM
Hard Drive:
Small Memory Card Support up to 128G (Not Included)
Display:
6.53 inch FHD Large Screen
Bluetooth:
Support
I/o :
Type C x 1 Charging Port Shared with Headphone Port
Speaker :
Support
Vibration Motor:
Support
Microphone:
Support
Wifi:
External High Performance, Low Power Dual Band 2.4G 5G Wifi
Network System:
GSM 850MHZ 900MHZ 1800MHZ 1900MHZ, 3G
Card Slot:
Three Card Slots (Two Nano Sim Cards and One Small Memory Card Can Be Installed at the Same Time)
Gravity Sensor:
Support
GPS:
Support
Camera:
16MP Front Camera, F/2.0 Aperture, Fixed Focal Length, 32MP Rear Camera (Color, F/1.8 Aperture)
Battery Specifications:
4500mah (Included) Type
Remaining Features:
Face Unlock
How to Use:
Fully charged, long press the power on button to turn on the phone:
PackageList:
1 x Smart Phone:
1 x Mobile Phone Cover:
1 x Mobile Phone Film:
1 x Data Cable:
1 x Adapter:
1 x Earphone:
1 x Card Needle:
1 x Specification: