.

SLSFJLKJ Кремирање Урна Декоративни Урни Кремирање Пепел Резервоар За Складирање Возрасни Деца Домашни Миленици Урни Домаќинство

SLSFJLKJ Кремирање Урна Декоративни Урни Кремирање Пепел Резервоар За Складирање Возрасни Деца Домашни Миленици Урни Домаќинство

DEN 1.00

Стока
Достапно е за нарачката

Овие Прекрасни Рачно Изработени дрвени урни може да се користат и како домашен декор, Врежани од Квалификувани занаетчии и прекрасни дрвени удари сите заедно му даваат атрактивен изглед да подарите некого што повеќе го сакате или да го користите како домашен декор4 см, совршена меморијална урна за кремирање која одговара до 150 кубни инчи. Меморијалните Урни за Пепел се навистина Квалификувани Занаетчии за да се осигура дека секоја УРНА е И ДОСТАПНА. Не само што се прилагодува на погреб, туку и се прилагодува на украсување, отпорност на корозија,отпорност на оксидација, може да се користи како дрвени урни за возрасни, дрвени урни за пепел од домашни миленици и како украсна урна. Значаен споменик : Овој Значаен споменик ќе го почитува постоењето на Вашата Сакана. Кога ќе изгубите некој близок, потребна ви е урна за да ја држите пепелта и да дејствувате како соодветна почит кон љубовта што ја споделивте. Овие Прекрасни Рачно Изработени дрвени урни може да се користат и како домашен декор, Врежани од Квалификувани занаетчии и прекрасни дрвени удари сите заедно му даваат атрактивен изглед да подарите некого што повеќе го сакате или да го користите како домашен декор.4 см, совршена меморијална урна за кремирање која одговара до 150 кубни инчи. Меморијалните Урни за Пепел се навистина Квалификувани Занаетчии за да се осигура дека секоја УРНА е И ДОСТАПНА. Не само што се прилагодува на погреб, туку и се прилагодува на украсување, отпорност на корозија,отпорност на оксидација, може да се користи како дрвени урни за возрасни, дрвени урни за пепел од домашни миленици и како украсна урна.

Особините