.

Стакло Напредно хемија лабораторија за лаборатории за стакло 24/40 27 парчиња, лабораториски сет за хемија

Стакло Напредно хемија лабораторија за лаборатории за стакло 24/40 27 парчиња, лабораториски сет за хемија

DEN 6400.00

Стока
Достапно е за нарачката

Безбедно пакување Сите зглобови 24/40. Направено од боросиликатно стакло. Објавено од Федекс или ДХЛ. Безбедно пакување. Сите зглобови 24/40. Направено од боросиликатно стакло. Објавено од Федекс или ДХЛ. Сосема сосема нови, сите големини на зглобовите : 24/40 Вклучуваат : 1. два вратови на колба на дното на дното, 1000ml, 24/40, 1 пар Flask Angled, 500ml, 24/40, 1 PCS 4. Две вратови на колбата на дното на колбата, 250ml, 24/40 споеви 1pc 5.claisen адаптер, 3-Way, 24/40 споеви1pc 6.vacuum адаптер за полетување, 105 степени на свиткување, 24/40, 1pc 8.3 пат адаптер со капа 105 степени, 24/40, 1pc 9.liebig кондензатор, 24/40, 300mm, 1pc 10.distilling колона, колона, колона, колона, колона, 1pc 10.distilling, колона, колона, колона, 1pc 10.distilling, колона, колона, колона, 1pc 10.distilling, колона, колона, колона, колона, 1pc 10. Кондензатор на Vigreux, 24/40, 200mm 1pc 11.

Особините