.

Haoge THB-Gr3r метал топол чевли палец нагоре за одмор за рака за рикох gr iii griii x gr3 gr3x камера црвена

Haoge THB-Gr3r метал топол чевли палец нагоре за одмор за рака за рикох gr iii griii x gr3 gr3x камера црвена

DEN 1.67

Стока
Достапно е за нарачката

Црвените палци нагоре се прицврстуваат на вашиот Ricoh GR III X и GR3 преку врелиот чевли за да ги намалат вибрациите и да обезбедат стабилен, заштитен контакт со камерата Овој зафат обезбедува повеќе ергономска структура на фотоапаратот, овозможувајќи поголема операција со една рака, како и поголема рамнотежа и помалку притисок на зафат што се бара при снимање. Можете безбедно да ја зафатите камерата и да ја држите во која било позиција со палецот нагоре. Овозможува подобра рамнотежа и зафат за камерата. Црвениот палци нагоре се прицврстува на вашиот Ricoh GR III /GR3 X преку врелиот чевли за да ги намали вибрациите и да обезбеди стабилен, заштитен контакт со камерата. Овој зафат обезбедува повеќе ергономска структура на фотоапаратот, овозможувајќи поголема операција со една рака, како и поголема рамнотежа и помалку притисок на зафат што се бара при снимање.

Особините