.

VXB Бренд Јапонија MJC-55CSK-ERD 14mm до 15mm Вилица-Тип Флексибилни Спојка Спојка Создаден 2 Дијаметар:15mm Должина Спојување: 78 Спојување Надворешниот Дијаметар: 55

VXB Бренд Јапонија MJC-55CSK-ERD 14mm до 15mm Вилица-Тип Флексибилни Спојка Спојка Создаден 2 Дијаметар:15mm Должина Спојување: 78

DEN 1276.80

Стока
Достапно е за нарачката

Спојка Создаден 1 Дијаметар : 14мм Спојување Создаден 2 Дијаметар : 15мм. Должина На Спојување : 78. Спојување Надворешен Дијаметар : 55. 7-15 дена превозот. БРЕНД VXB, Nbk Јапонија MJC-55 CSK-ERD 14mm до 15mmjaw-тип Флексибилна Спојка Nbk Јапонија MJC-55 CSK-ERD 14mm до 15mm флексибилна Спојка од Типот На Вилицата, ова е флексибилна спојка од типот на вилицата. Мевот овозможува ексцентричност, аголна неусогласеност и крајна игра. Спојка Со 1 Дијаметар : 14ммспојка Со 2 Дијаметар : 15ммспојка Должина : 78појка Надворешен Дијаметар : 55материјал : Нерѓосувачки Ова е флексибилна спојка од типот на вилицата.Тесното Вклопување овозможува пренос со нула реакција при низок вртежен момент.Тесното вклопување ви овозможува непречено да ги соберете и поделите центарот и ракавот.Одличната флексибилност овозможува ексцентричностаголна неусогласеност и извртување на вибрациите accepted.

Особините