.

Прилагодлив штанд за мобилни телефони, преклопен таблет за држачи на телефон за биро, висина на агол, прилагодлив мобилен телефон, кој може да се прилагоди на телеф?

Прилагодлив штанд за мобилни телефони, преклопен таблет за држачи на телефон за биро, висина на агол, прилагодлив мобилен телефон,

DEN 143.84

Стока
Достапно е за нарачката

- Бесплатни раце за видео повици - Гледање на рецепт додека готвите. - Гледајќи видеа на You Tube додека мулти-задачи или релаксирачки. Широка компатибилност - Универзален мобилен телефон стои погоден за паметни телефони на i Phone и Android од 4-8 инчи, компатибилен со i Phone 11 Pro Max 11 XS Max XR X 8 7 6 S 6 Plus SE 5 S, Galaxy S21 S20 Ultra 5 G S10+ S10 E S10 E S10 S9+ S9 S9+ S9 S8+ S8 S7 Белешка 10 9 8, итн. Прикажување на прилагодување на аголот - може да се прилагодат повеќе агли за да се задоволи вашата различна побарувачка за гледање. Ве прави без раце да уживате во вашите игри, видеа и Face Time. Супер цврста и не -лизгачка силиконска подлога - Овој елегантен телефонски штанд усвојува издржлив алуминиум со цврста конструкција, може да го држи вашиот телефон стабилно. Целосно покриени горните силиконски влошки и метална пондерирана анти-лизгачка база добро, заштитете ги вашите уреди од гребнатини и лизгање, лесно допрете го екранот без да се грижите дека телефонот ќе се преврти или да падне. Внимателен дизајн - Овој држач за полнење на мобилни телефони резервирана порта за полнење, можете да играте додека се полнат, да го олесните животот. Она што го добивате - ќе добиете држач за држач за мобилни телефони со преклопување и гаранција од 1 година. Покрај тоа, без оглед кога е пред продажба или после продажба, ако имате проблем во врска со предметот, не двоумете се да нè известите и навремената и внимателна услуга за клиенти е секогаш тука за вас. Широка компатибилност - Универзален мобилен телефон стои погоден за паметни телефони на i Phone и Android од 4-8 инчи, компатибилен со i Phone 11 Pro Max 11 XS Max XR X 8 7 6 S 6 Plus SE 5 S, Galaxy S21 S20 Ultra 5 G S10+ S10 E S10 E S10 S9+ S9 S9+ S9 S8+ S8 S7 Белешка 10 9 8, итн.

Особините