.

Дариус Слеј Потпиша Филаделфија Иглс Бело Лого Фудбалски Слејмејкер ЈСА-Автограмирани Фудбалски Топки

Дариус Слеј Потпиша Филаделфија Иглс Бело Лого Фудбалски Слејмејкер ЈСА-Автограмирани Фудбалски Топки

DEN 3.33

Стока
Достапно е за нарачката

Ако е автограм, вклучува индивидуално нумериран, евидентен холограм Категорија; Автограмирани Фудбалски Топки. Дариус Слеј Потпиша Филаделфија Иглс Бело Лого Фудбалски Слејмејкер ЈСА ако производот е непотпишан или не се користи за игра, холограмот нема да биде вклучен сувенири За Убиство На Дариус. Филаделфија орли сувенири.

Особините