.

Микро САТА Кабли | М. 2 Нвме ССД ДО ЕДСФ Е1.Интерфејс Адаптер Картичка

Микро САТА Кабли | М. 2 Нвме ССД ДО ЕДСФ Е1.Интерфејс Адаптер Картичка

DEN 3.00

Стока
Достапно е за нарачката

М 2 Нвме ССД ДО ЕДСФ Е1.Картичката за адаптер за интерфејс s обезбедува удобен и јасен начин за поврзување На M. 2 NVMe SSD со EDSFF E1. врти PCIe-NVMe M. 2 SSD на EDSFF E1. Адаптерската картичка потоа служи како мост помеѓу M. 2 NVMe SSD и EDSFF E1.Интерфејс, овозможувајќи пренос на податоци помеѓу двата уреди. 2 нгфф тип 2280-Д5-М м приклучок на одборот. Микро САТА Кабли Дел# ЕДСФ-2008-М2. Адаптер Картичка ЗА Интерфејс ЕДСФ-2008-М2, која е долга околу 112 мм и широка 15 мм. Поддржува PCIe Gen4 И Gen3 x4 lane M. 2 80mm, 60mm NVMe SSD. Овој конвертор m2 ВО SATA се користи за конвертирање НА EDSFF E1.S хард диск во NVMe m. 2 хард диск интерфејс поради големата големина на хард дискот, па затоа треба да се разгледа просторот на машината е доволно! Со ова не ви треба дополнителен софтвер за да работите на различни оперативни системи. Микро САТА Кабли Дел# ЕДСФ-2008-М2.

Особините