.

Облека од вемун Крпа за Сирење 2 парчиња Крпа За Пеглање За Даска За Пеглање Пеглање Решетка За Заштеда На Гребење Крпа За Пеглање Мрежеста Рампа Случајна Боја Подл?

Облека од вемун Крпа за Сирење 2 парчиња Крпа За Пеглање За Даска За Пеглање Пеглање Решетка За Заштеда На Гребење Крпа За Пеглање Мрежеста

DEN 3.33

Стока
Достапно е за нарачката

ЗАШТИТА За ПЕГЛАЊЕ Мат Лесен За употреба, поставете ја облеката рамно, само ставете ја на облеката и користете ја потребната температура, а потоа можете без напор да ја пеглате облеката ПОДЛОГА за ПРИТИСКАЊЕ НА ПЕГЛАЊЕ Подлогата за Пеглање може да го спречи железото директно да ја допира облеката, спречува горење и обојување. ПЕГЛАЊЕ НЕТО ДАСКА за ПЕГЛАЊЕ , едноставно фрлете ја во алиштата за чистење, видете низ дизајнот, за да можете да ја видите вашата облека. ИЗОЛАЦИОНАТА ПОДЛОГА ЗА ПЕГЛАЊЕ ќе биде за вашата облека од изгореници, еднократно и перат, лесна и удобна за чување. КРПА За ПОДЛОГА За ПРИТИСКАЊЕ Направена Од, совршена за пуштање пареа и поминување и може да се мие многу пати. Карактеристики Боја : Случајна Боја Материјал : Мрежеста Ткаенина Size Големина : 57, 00Х38, 00Х0,10см, 22, 40Х14, 93Х0, 04во Пакет, Вклучувајќи 2 х Влошки за Пеглање.

Особините