.

Мијалник За Пиедестал ЈРА Рачно Изработен Мијалник За Керамички Мијалник за Миење садови, Едноделен Поден Мијалник За Внатрешен И Надворешен Простор,Златен, Со Ог?

Мијалник За Пиедестал ЈРА Рачно Изработен Мијалник За Керамички Мијалник за Миење садови, Едноделен Поден Мијалник За Внатрешен

DEN 369.60

Стока
Достапно е за нарачката

[ЕДНОДЕЛЕН СЛИВ ЗА ТЕШКА КОНСТРУКЦИЈА] : Изработена од висококвалитетна не-порозна керамика испукана на висока температура од 1280°, Застаклена дебелина ● 1,5 ММ, без застаклување и без пукање, мала апсорпција на вода, не е лесна за жолта, за трајна убавина и исклучителна издржливост [ ДИЗАЈН ОТПОРЕН на ПРСКАЊЕ] : складирање на вода со Голем капацитет, зголемен внатрешен ѕид од 20 см, Спречува излевање и прскање на водата. Комбинацијата на практичност и убавина, едноставност без губење на атмосферата. Оние дополнителни сантиметри на страните на славината лесно можат да послужат како простор за полица за сапуни, крпи и потпури. [ЛЕСНО ЗА ЧИСТЕЊЕ] : позлатен слој на глазура, повеќеслојно галванизирање на локално злато, по отпуштање на висока температура, површината на глазурата е деликатна, мазна и светла, со јасна текстура, површината на глазурата не е лесна за апсорпција и лесна за чистење. Подобрете ја вашата бања, бања, перална, суета или просторија за Прав со Овој Сјаен, Низок клуч и луксузен мијалник за пиедестал. [ЕДНОСТАВНА ИНСТАЛАЦИЈА] : Лесна инсталација, чекор по чекор лесна инсталација. Дупки за славини за да заштедите драгоцено време. (Забелешка : поради рачно мерење, постои грешка од 2-3 см во големината. Различни монитори имаат различни ефекти на екранот, а специфичната боја е предмет на вистинскиот производ. [ОДЛИЧЕН ПОДАРОК] - Одличен мијалник за пиедестал за празници Изграден од висококвалитетна непорозна керамичка кина за трајна убавина и исклучителна издржливост. Оние дополнителни сантиметри на страните на славината лесно можат да послужат како простор за полица за сапуни, крпи и потпури. Лесна за чистење полирана површина. Подобрете ја бањата, бањата, просторијата за перење, суетата или просторијата за прав со овој елегантен мијалник за пиедестал.

Особините