.

PRODUXA Ph-Балансирано Перење &засилувач; Печат Шампон - 16 мл, Хипер-Концентрирана Формула За Слободно Плакнење, Сапун За Миење Автомобили Без Дамки И Ленти, За Сите Вози?

PRODUXA Ph-Балансирано Перење &засилувач; Печат Шампон - 16 мл, Хипер-Концентрирана Формула За Слободно Плакнење, Сапун За Миење Автомобили

DEN 0.67

Стока
Достапно е за нарачката

ВРАТЕТЕ ЈА ЗАВРШНИЦАТА СО УЛТРА ВИСОК СЈАЈ ЗА НЕКОЛКУ МИНУТИ : нашиот премиум шампон за автомобили со ph-балансиран баланс е нежна, но ефективна формула која се спротивставува на лентите и дамките од вода, така што ќе останете со тој нов автомобил да блесне по секое перење Нема ДА ГИ СОБЛЕЧЕ ВОСОЦИТЕ или ЗАПТИВКИТЕ : оваа супер сурова формула е доволно моќна за чистење на сите надворешни површини без отстранување на восок или заптивната смеса, додека нежно детоксикација, чистење и отстранување на сите загадувачи. РЕЗУЛТАТИ БЕЗ ЛЕНТИ СЕКОЈ ПАТ : Безбедно за нанесување на сите премази, хидрофобната и формулата за слободно плакнење на овој рн-избалансиран шампон гарантира перење без ленти со нула остатоци оставени зад себе. НЕТОКСИЧНА И ЕКОЛОШКА ФОРМУЛА : нашиот шампон за возила е целосно ослободен од груби хемикалии што го прави одличен за чистење на автомобил, велосипед, Р., ТЕРЕНЕЦ, АТВ, мотоцикл, камион или брод за да ја измие нечистотијата и нечистотијата за кратко време. СЕКОГАШ ПРОИЗВЕДЕНИ ВО САД : Сите наши формули се гордо направени во САД, се биоразградливи, во согласност СО VOC и никогаш не содржат груби киселини или тешки растворувачи и се 100% ослободени од флуороводородна и сулфурна киселина. ХИПЕР-КОНЦЕНТРИРАНА ФОРМУЛА-Висококвалитетен Шампон за сите Премази.

Особините