.

КЛИСПИД 1 парчиња Вежба За Влечење Птици Прицврстување На Кабел За Макара Ленти За Вежбање Ремени За Вежбање Рачка За Фитнес Ремен Рачка За Отпор Рачки За Фитнес Ра?

КЛИСПИД 1 парчиња Вежба За Влечење Птици Прицврстување На Кабел За Макара Ленти За Вежбање Ремени За Вежбање Рачка За Фитнес Ремен

DEN 0.67

Стока
Достапно е за нарачката

Пп ТЕШКИ РАЧКИ ЗА ВЕЖБАЊЕ разумниот сеопфатен дизајн на алатката ви овозможува добро да ги вежбате рацете и градите. ДОДАТОЦИ ЗА ФИТНЕС Опрема. БАРОВИ ЗА ОБУКА за СИЛА производот е со мала тежина и може да се носи насекаде. Ремен За Вежбање. РЕМЕНИ ЗА ОБУКА рачка изработени од безбеден материјал за и удобна употреба. Фитнес Тренингот Рачка. ФИТНЕС БЕНД РАЧКИ добар подарок за вашето семејство, пријатели, соработници и љубители на фитнес. БИЦЕПС ОБУКА ЈАЖЕ нашиот производ е , високи перформанси, но ниски. Список на пакети 1x фитнес рачка 1 x Карактеристики на бравата На бравата - Боја : избрана машина за макара со лат лифт во Боја. - Практично складирање и не го зазема вашиот толку многу простор трицепс ремен притиснете повлечете надолу. - Лесен за инсталирање и многу лесен за употреба, дури и за Почетник Фитнес Ремен. - Усвојување материјал, можете да го користите за Време Вежба Рачка Зафат. - Производот е со мала тежина и може да се носи насекаде прицврстување на кабелот за трицепс јаже. - Производот е издржлив и безбеден за употреба, ве молиме користете го за лесно држење на рачката на кабелот.

Особините