.

Ли Филтри ЛИ85 85х115мм Неутрална Густина Мека Град Смола Филтер Во Собата

Ли Филтри ЛИ85 85х115мм Неутрална Густина Мека Град Смола Филтер Во Собата

DEN 4512.00

Стока
Достапно е за нарачката

ЛИ85 03 Неутрална Густина Мека Град Филтер-ЛИ85 0.6 Неутрална Густина Мека Град Филтер-ЛИ85 0.9 Неутрална Густина Мека Град Филтер-Филтер Торбичка-Ли Филтри 1 Година Ограничена Гаранција. Тип на филтер : Дипломиран РЕД. Тип На Дипломирање : Мек Раб. Густина : 0,3 (1-Стоп)Помалку Од Поголема Од0,6 (2-Стоп)Помала Од Поголема Од0,9 (3-Стоп). Форма : Правоаголник. Помалку Одпоголема Одли85 Сет За Град Со Неутрална Густина-Безмеко Одпоголема Од Достапна во оптички точна смола за Системот ЛИ85. Филтрите имаат јасно означени јазичиња за држење кои ја зголемуваат видливата површина и ги чуваат отпечатоците од прстите надвор од зоната на филтерот.Помалку Одпоголема Одбрграр Поголема Од Неутралната Густина сетот содржи дипломирани филтри за смола кои му овозможуваат на фотографот да ја прилагоди изложеноста над дел од фотографијата без да влијае на рамнотежата на бојата.Помалку Од Поголема Од Безизлезна Од Поголема Од Изложеноста може да се контролира со 1, 2 и 3 застанувања. На пример, кога фотографирате пејзаж во кој небото е многу посветло од преден план, поставувањето на делот со неутрална густина на филтерот на небото во рамката ќе ја намали изложеноста на небото без да влијае на преден план.

Особините