.

30 Парчиња Држач За Цветни Картички 13 Инчен Држач За Цветни Картички, Држач За Метални Жици За Белешки За Фотографии, Држач За Картички За Кружни Цвеќиња За Роденден?

30 Парчиња Држач За Цветни Картички 13 Инчен Држач За Цветни Картички, Држач За Метални Жици За Белешки За Фотографии, Држач За Картички

DEN 1.00

Стока
Достапно е за нарачката

?●Пакување Со големина Q : држачот за картички со цветни места е долг околу 33 см / 13 инчи и може повторно да се користи долго време Спакувајте 30 и подарете 30 картички со букви со имиња, тие се одлична вредност за парите, доволно за вашиот секојдневен живот, украсување забави и потреби за собирање пријатели. ?●Висококвалитетни Материјали● : држачот за картички за цветни места е изработен од висококвалитетен метален материјал, кој е отпорен на абење, водоотпорен и лесен за чистење; рабовите се ситно полирани и мазни, затоа не грижете се за гребнатини; висококвалитетен производ, мала тежина, не е лесен за бледнее, не е лесен за ' рѓа и деформација, може да се користи повторно долго време. ?€Елегантен Дизајн Q : изгледот на изборот на држачот за цветни картички е едноставен и елегантен, долг 34 см / 13,4 инчи (вклучувајќи го и кругот), дијаметарот на кругот е околу 3 см / 1,2 инчи; има злато/сребро, круг, тип на конец и други стилови за избор. Направете ја вашата забава или забава поелегантна и поубава. ?●Широка Употреба : овој избор на држач за цветни картички е погоден за свадби на отворено, забави, собири, годишнини, големи празнични настани и многу повеќе. Користете за логоа за храна за вечера, ознаки за свадбени имиња, картички за свадбени маси, картички за белешки, слики, фотографии, белешки, хартиени менија, визит-картички, картички за пораки итн. Оставете добар впечаток додека додавате топло и елегантно чувство. ?Quality Service® : квалитетната услуга прво го одразува концептот на клиент. Ако производот е неисправен, оштетен или нема доволно додатоци за време на транспортот. Ве молиме, не заборавајте да не контактирате преку [Услуги На Сметката] [Историја На Нарачки] [Продавач На Контакти], ние сме секогаш тука за вас. ?●Пакување Со големина Q : држачот за картички со цветни места е долг околу 33 см / 13 инчи и може повторно да се користи долго време. Спакувајте 30 и подарете 30 картички со букви со имиња, тие се одлична вредност за парите, доволно за вашиот секојдневен живот, украсување забави и потреби за собирање пријатели. ?●Висококвалитетни Материјали● : држачот за картички за цветни места е изработен од висококвалитетен метален материјал, кој е отпорен на абење, водоотпорен и лесен за чистење; рабовите се ситно полирани и мазни, затоа не грижете се за гребнатини; висококвалитетен производ, мала тежина, не е лесен за бледнее, не е лесен за ' рѓа и деформација, може да се користи повторно долго време.

Особините