.

Треска компатибилна замена За Компресор За Воздух 2 Круг Филтер За Внесување Занаетчија Портер Кабел Ѓаволбис 3 пакет

Треска компатибилна замена За Компресор За Воздух 2 Круг Филтер За Внесување Занаетчија Портер Кабел Ѓаволбис 3 пакет

DEN 1264.00

Стока
Достапно е за нарачката

21 " круг филтер елемент за големи прави воздух компресори. Одговара На Занаетчија, Портер Кабел, Ѓаволбис и други модели. Произведено во САД. 3 пакет замена 2" круг компресор филтер за воздух за многу модел Занаетчија, Портер Кабел, De Vilbiss, се најде под дел броеви CAC-1372, CAC-1373, D24235, D24233, итн. Филтерот е направен ОД оем-точни 40 ппи филтер за воздух пена. Филтер мерки 2 1/16" (круг) х 3/4" дебели (50мм х 20мм) Ако вашиот компресор има круг филтер околу 2" во дијаметар. ова е веројатно оној што го користи. Филтерот е неверојатно чест кај компресорите на потрошувачкиот пазар.

Особините